Hos Hundhjälpen skall träning vara rolig för både hund och människa!

Oavsett om din ambition är att ha en välfungerande sällskapshund eller en lydnadschampion gäller samma inlärningsprinciper. Hundhjälpen praktiserar progressiva metoder med belöningsträning.

På Hundhjälpens kurser får du bl a lära dig hur du förbättrar relationen mellan dig och hund och därmed får en lydigare hund med ökad samarbetsvilja. Alla kurser hos oss baseras på att inlärning och träning bäst sker genom att uppmärksamma och belöna det som är rätt. Genom att förstärka och belöna de beteenden du vill att din hund gör/utför, kommer detta snart också vara vad hunden VILL utföra.

Vi har en rymlig lokal för inomhusträning, två upplysta inhägnade appellplaner och en inhägnad agilitybana. Alla våra kurser hålls av erfarna utbildade instruktörer. Vi erbjuder både korta och längre kurser, dels med våra egna instruktörer, dels med “inhyrda” instruktörer och föreläsare inom olika specialämnen. Våra kurser riktar sig både till dig som är nybörjare och dig med erfarenhet.

Vare sig du är ute efter att lära din valp nyttiga grundfärdigheter, förbättra din relation till din hund och/eller öka lydnaden i vardagen, lära dig nya sätt att aktivera din hund, hitta en gemensam aktivitet som ni båda har utbyte av eller kanske vill prestera bättre på tävling, har vi något för dig.

I kurskalendern får du en överblick över när kurser/aktiviteter äger rum. På kurssidan varje kurs presenterad utförligt.

Observera att anmälan alltid är bindande om inte annat anges. Villkor läser du om här.

Välkomna till Hundhjälpen i Uppland!

Karta till Ekeby Kvarn på Eniro