TILL ER SOM FÅR OSS ATT LEVA!  SÅ ATT HUNDHJÄLPEN I UPPLAND KAN ÖVERLEVA

Hundhjälpen i Uppland befinner sig i en situation som är allvarlig och besvärlig pga nya coronaviruset SARS-CoV-2. Vi vill därför be er alla om hjälp. Alla ni som vill att Hundhjälpen i Uppland fortfarande skall finnas kvar när tiderna vänder, hjälp oss!

Om du inte kan eller vågar komma till oss nu, ge oss ändå ditt stöd. Köp en eller flera öppna träningar. Köp ett klippkort. Snart kommer våra rykande färska digitala utbildningar. Köp en sådan. Ge oss allt stöd du kan!

Du hjälper oss och vi lovar att göra ALLT för att Hundhjälpen i Uppland skall fortsätta vara det självklara hundcentret med många olika kurser och träningar, att kunna fortsätta föda upp, utbilda och leverera assistanshundar till personer med funktionsnedsättning och att kunna erbjuda hunddagis till många mattar och hussar när de är på jobbet.

Under tiden har vi vidtagit många åtgärder för att du skall kunna fortsätta komma till oss. Vi håller nästan alla aktiviteter utomhus. Vi uppmanar alla att hålla avstånd. Vi skurar, tvättar och använder engångshanddukar av papper. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Du kan hjälpa oss genom Swish på nr 123 147 17 21. Skriv vad din betalning gäller.

STORT tack från oss alla på Hundhjälpen i Uppland

Tillbaka